Uutiset

2.3.2020 — Verkkovälitteistä vastaanottotoimintaa

Olen avannut mahdollisuuden verkkovälitteisiin tapaamisiin https://join.solki.live/ -palvelun kautta. Maksu onnistuu kätevästi verkossa tapaamisen yhteydessä.

11.1.2020 Tervetuloa, uusi vuosi!

Uuden vuoden myötä olen päivittänyt sivustoani! Vastaanottoaikatauluni on väljentynyt kahden terapiaprosessin päätyttyä onnellisesti, joskin haikein tunnelmin.

Kalenteriini on siis avautunut pari ilta-aikaa, joina voin vastaanottaa yksilöitä tai pareja. Uutena toimintamuotona tarjoan seksuaalineuvontaa, johon voit varata tapaamisajan Ota yhteyttä -lomakkeen kautta. Voit tulla neuvontaan yksin tai puolisosi/puolisoittesi kanssa tai ilman, että osaat tarkalleen edes sanallistaa, mihin seksiin, sukupuoleen tai seksuaalisuuteen liittyvään kysymykseen kaipaat tukea.

5.6.2019  Tällä hetkellä tarjolla erityisesti konsultaatioaikoja

Olen aloittanut työskentelyn Pääkaupungin turvakoti ry:n Lähisuhdeväkivaltatyön yksikössä. Tästä syystä otan toistaiseksi vastaan uusia asiakkaita alkuvuotta selkeästi vähemmän.

Mikäli sinulla on tarvetta konsultaatiolle tai harvasyklisempään prosessiin (tapaaminen esim. kerran kahdessa tai neljässä viikossa), minuun voi olla yhteydessä sähköpostitse (anna.taavitsainen@gmail.com) tai Ota yhteyttä -lomakkeella.

8.2.2019  Kaksi uutta asiakaspaikkaa

Helmikuun 11.2.2019 aikatauluni väljenee ja vastaanottoni asiakaspaikat lisääntyvät kahdella.

Vastaanottoajat ovat iltapäivä- ja iltapainoitteisia. Perjantaisin voin ottaa asiakkaita vastaan jo puolen päivän jälkeen.


Ota rohkeasti yhteyttä lomakkeella tai suoraa sähköpostilla anna.taavitsainen(at)gmail.com tiedustellaksesi lisää tai varataksesi tutustumiskäynnin.

23.1.2019

Anni Hirvonen kertoi rohkeasti YLE:n haastattelussa ahdistuneisuudestaan. Ahdistusoireista kärsii moni. Mikäli samaistut Annin kertomukseen edes jossain määrin, ota minuun rohkeasti yhteyttä saadaksesi apua ongelmaasi.

18.11.2018

Tällä hetkellä pystyn vastaanottamaan vain muutamia asiakkaita viikoittain. Nyt kaikki paikat ovat täynnä, mutta minulta on vapautumassa marraskuun lopussa yksi asiakaspaikka. Ota siis rohkeasti yhteyttä ja varaa tutustumisaika!

24.10.2018

Maksuton keskusteluryhmä Pasilan Helmitalolla – paikkoja jäljellä seitsemän. Ilmoittaudu Ota yhteyttä -lomakkeen kautta tai sähköpostitse osoitteeseen niina.nevalainen@mielenterveyshelmi.fi tai anna.taavitsainen@gmail.com.

HELMI