Terapiapalvelut

Ratkaisukeskeinen terapia on yleensä lyhytterapiamuotoista, eli tapaamisia on tyypillisesti 3 – 20 muutaman kuukauden tai jopa vuoden aikana. Terapia on kuitenkin mahdollista räätälöidä juuri sinun tarpeittesi mukaiseksi niin, että saat siitä optimaalisen hyödyn.

Terapiaan ei tarvitse eikä kannata sitoutua tutustumatta tapaani työskennellä. Voit varata itsellesi tutustumiskäynnin ilman minkäänlaista velvoitetta sitoutua pitkään prosessiin.

Hinnaston löydät alta.

Hinnasto 1.1.2019 alkaen – sis 24% alv.

Tutustumiskäynti, 30min – 30e
45 mins – 55e
60 mins – 65e
90 mins – 85e

Internetin (s-posti tai Skype) välityksellä toimitettuja konsultaatioita on mahdollista pyytää, ne hinnoitellaan tilanteen mukaan (väh. 20e/konsultaatio). Hinta neuvotellaan kirjallisesti ennen varsinaista konsultaatiota.

Vastaanotan yksilöiden lisäksi pareja ja perheitä.  Pari- tai perheterapiaistunto on tyypillisesti 90 min (120e).

Koulutus ja luennot

Olen koulutukseltani psykologian maisteri (MSc). Erityososaamiseeni kuuluu tutkimukseen, ratkaisukeskeiseen työskentelyyn, seksuaalineuvontaan ja -kasvatukseen sekä erityisopetukseen liittyvät teemat ja mielenterveys. Voin kouluttaa ja luennoida näihin aiheisiin liittyen erilaisissa työyhteisöissä kerta- tai sarjamuotoisesti. Voit ottaa minuun yhteyttä Ota yhteyttä -sivulta löytyvän lomakkeen avulla tiedustellaksesi lisää.

Tarjoan lisäksi seksuaalikasvatustunteja ikätasoisesti esimerkiksi peruskouluryhmille.